Qui sóc?

fotoperfil

Nascut a Girona a les últimes hores de 1984. Feia poc que Karate Kid, Terminator o Amadeus havien estat estrenades.  Joan Coromines i Vigneaux havia rebut el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes i la “Dama de Ferro” i diversos homes, anomenats “estadistes” (Reagan, Mitterand, González,…) pels periodistes, guiaven l’economia cap al capitalisme financer que tanta misèria ha sembrat. Nét de pagesos de Viladamat i de comerciants de Celrà. Fill d’una infermera valenta, amb caràcter i generosa i d’un advocat, activista i savi que em van educar en la fermesa i en els valors que beuen de la igualtat. Germà d’un gran advocat i bona persona.

Crescut a través de l’educació pública (que duri) i de l’escoltisme. Llicenciat en Ciències Polítiques i Periodisme, vaig enllestir un Màster en Estudis del Nacionalisme el 2010 a la Universitat d’Edimburg (Escòcia). He treballat en diversos mitjans de comunicació i des de fa més d’un parell d’anys dedico bona part del dia a la gestió comunicativa d’Òmnium Cultural. Cerco i trobo estones per poder viure-les amb les persones que estimo. I la resta del temps el dedico a l’activisme:  periodisme crític, dinamització del Casal Independentista El Forn, associació de veïns, municipalisme alternatiu o projectes propis com el documental ‘Guanyarem’ sobre la figura de Sebastià Salellas.

Fugint de les ortodòxies, dels clixés, dels dogmatismes i afrontant les contradiccions que tots carreguem, m’atreviria a dir-me independentista i socialista. Del que no dubto és de l’amor en aquesta terra i la seva gent, a qui provo sempre d’escoltar i de qui procuro sempre aprendre. No som ningú sense la resta.  No sóc ningú sense vosaltres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s